Bestellen

U kunt telefonisch (045 5752554 en 06 51986344), via e-mail (info@adriennevangils.nl), de contact-pagina op deze website en mondeling in Ubachsberg bestellen.  

Vaten

Vragen, prijsopgaven en bestellingen
U kunt u op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en verder op afspraak terecht in Ubachsberg. Daarnaast kunt U via e-mail, het contact-formulier op deze website of telefonisch contact opnemen. Wij zijn zoveel mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar, soms ook later. Mochten wij uw gesprek (even) niet kunnen aannemen, dan bellen wij u z.s.m. terug, mits u niet anoniem belt. 

Prijzen
Vermelde en/of opgegeven consumentenprijzen gelden per fles/stuk, in euro's, inclusief BTW, exclusief eventuele bezorgkosten.Tenzij anders vermeld worden wijnen geleverd in flessen met 0,75 liter.

Bij bestellingen tot 24 flessen wijn vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten ad € 6,00. Bij bestellingen vanaf 24 flessen wijn op één adres leveren wij franco aan huis.
Alle prijzen en aantallen zijn onder voorbehoud van typefouten en zolang de voorraad strekt. .
Neemt u voor een prijsopgave, bij onduidelijkheden en voor de bezorgkosten van accessoires a.u.b. contact met ons op. Wij kunnen niet alle producten versturen en de verzendkosten kunnen variëren al naar gelang het product. 

Bestellingen
Bestellingen kunnen via e-mail, mondeling, schriftelijk, telefonisch en via de contact-pagina worden gedaan. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze door ons bevestigd en aan u gefactureerd. Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven kunnen de door u bestelde wijnen en accessoires worden verzonden of afgehaald.

Afhalen Ubachsberg
Kunt u de wijnen of andere producten in Ubachsberg komen afhalen, dan kunt u elke gewenste hoeveelheid meenemen en contant betalen.

Komen vrijdag- of zaterdagmiddag (van 13.00 tot 17.00 uur) u niet gelegen, maakt u dan een afspraak voor een ander tijdstip dat u wél gelegen komt.
Bij afnames van wijn per verpakkingseenheid (6 of 12 flessen) bieden wij u bij afhalen in Ubachsberg een afhaalkorting aan.
 

Bezorging aan huis
Leveringen aan huis in Nederland geschieden volgens afspraak.
Binnen onze regio leveren wij de wijnen en producten meestal zelf af. Daarvoor maken wij graag een afspraak met u. Voor afnames t/m 24 flessen wijn buiten onze regio maken wij meestal gebruik van de diensten van de DPD in breukvrije dozen (voor 6-, 12 of 18 flessen). Bij aanmelding op dag 1 (voor 15.00 uur), wordt dag 2 afgehaald en dag 3 bij u (of op een ander adres) afgeleverd, onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Deze verzending is inclusief de predict-service en een handtekening voor ontvangst. De predict-service houdt in dat u op de dag van aflevering een bericht per e-mail of sms ontvangt met een aflevertijdvenster. Voor het doorgeven van uw e-mailadres of telefoonnummer aan de vervoerder hebben wij uw toestemming nodig.
Voor grotere afnames wijn (vanaf 24 flessen) of andere producten buiten onze regio verzoeken wij u vriendelijk via e-mail of telefonisch contact op te nemen. Bestellingen die geen haast hebben leveren wij bij voorkeur zelf af. Wilt u de wijn of andere producten binnen enkele dagen in huis hebben, dan kunnen de wijn en accessoires door de DPD of een andere vervoerder bezorgd worden. Niet alle producten kunnen door vervoerders bezorgd worden. 

Schade of manco
Wij maken zo goed mogelijke afspraken met u en de vervoerder. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van breuk of manco, dan verzoeken wij u dit op de afleverbon te vermelden en zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.

Privacy verklaring