Welkom bij Adrienne van Gils

In Spaanse wijn en andere producten gespecialiseerde handel

Wijn schenken
Altijd op zoek naar de beste Spaanse wijnen

Adrienne van Gils is een zelfstandige wijnhandel die sinds 1996 wijnen uit Spanje importeert en in Nederland verkoopt aan handel, horeca en consumenten.
Daarnaast importeert en verkoopt Adrienne van Gils wijnaccessoires, handwaaiers en olijfolie uit Spanje en verzorgt zij wijnproeverijen en taalcursussen Spaans (met CRKBO registratie).

Adrienne van Gils importeert wijnen van kleine producenten die kwaliteitswijnen maken. De wijnen worden gekenmerkt door de streek (bodem en klimaat), de daaraan aangepaste druivensoorten en verwerkingsmethodes. Het zijn wijnen waarin het vakmanschap van de wijnmakers te proeven is en die zich onderscheiden door eigenheid, karakter en authenticiteit; wijnen die per oogstjaar verrassen en die kwaliteit voor een betaalbare prijs bieden. Soms zijn de producenten gecertificeerd ecologisch (biologisch), soms zijn ze te klein om de kosten van de certificering te dragen. 

De handwaaiers (abanicos) zijn gemaakt in Valencia, dé stad van de waaiermakers. Het ambacht gaat er vijf eeuwen terug en er zijn nog steeds ateliers waar ambachtslieden waaiers maken. U kunt kiezen uit brisé- en vouwwaaiers, handgeschilderd, bedrukt of effen, waaiers om zelf te beschilderen, aan (edelsteen) kettingen, met polsband en waaier-accessoires (standaards, etui's, hangers en dozen).

De extra virgen olijfolie wordt in een (sinds 1897) bestaande olijfoliemolen in Almonacid de la Sierra (Zaragoza) gemaakt van voornamelijk arbequina-olijven. U kunt kiezen uit extra virgen premium olijfolie of extra virgen premium gemaakt van vroeggeoogste olijven.

De (wijn)accessoires komen van producenten in Spanje, Frankrijk en Nederland. 

U kunt via e-mail, deze website en telefonisch contact opnemen voor informatie, prijzen, bestellingen en  afspraken. U kunt wijn of een ander product in Ubachsberg (laten) afhalen of komen uitzoeken, bij voorkeur op vrijdag- of zaterdagmiddag. Op andere dagen of tijdstippen graag op afspraak. . 
Bij afhalen in Ubachsberg accepteren wij contant geld. 
Wij kunnen ook bezorgen of laten graag bezorgen in Nederland.

Door de invoering van de nieuwe Alcoholwet per 1-7-2021 zijn wij verplicht bij de verkoop van alcoholhoudende dranken een dubbele leeftijdscontrole uit te (laten) voeren. 

Mocht de pandemie daartoe (weer) aanleiding geven, dan kunnen wij maatregelen nemen om uw/onze gezondheid te beschermen.

Bedrijfsgegevens:
Bostenstraat 32, Ubachsberg
6367 HM Voerendaal
Telefoon 045 5752554
Mobiel 06 51986344
info@adriennevangils.nl
IBAN: NL58INGB0009070028
BTW NL001268465B12
KvK 140.54053

Privacy verklaring