Kurkentrekker Le Coutale Sommelier blauw in plexiglas doosje

Originele door Franse wijnboer en eigenaar van Clos La Coutale (Cahors), Philippe Bernède, ontworpen en gepatenteerd sommeliersmes model Coutale l'Original; een stevige 2-staps kurkentrekker met dubbele hefboom, geintegreerde capsule snijder, flessenopener en een open teflon spiraal in hemelsblauw.

Verpakking: De Coutale Sommelier l´Original wordt geleverd in een stevig, transparant, hersluitbaar, plexiglas doosje (147x35x19 mm), een mooie, stevige (geschenk)verpakking waarin u een persoonlijke wens kunt meegeven of de opener kunt bewaren, maar is ook zonder doosje leverbaar. 

Zowel de Le Coutale als het doosje kunnen in elke gewenste hoeveelheid gepersonaliseerd worden d.m.v. graveren. Graveren is duurzaam en blijft altijd op het product zitten.

Gebruik: De 2-staps ergonomische kurkentrekker wordt graag gebruikt door wijnprofessionals en -liefhebbers vanwege de simpele en 'tegengestelde' manier van ontkurken. 
Na het verwijderen van de capsule met de geintegreerde capsulesnijder, draait u de spiraal recht in de kurk. U zet de korte hefboom op de flessenhals en drukt de hefboom omlaag. Dit vraagt minder kracht dan omhoog trekken. U herhaalt de beweging met de lange hefboom. Een intacte kurk van 50-55 mm komt probleemloos uit de fles.     

Materiaal model le Coutale blauw: metaal, abs, teflon spiraal
Materiaal doosje: stevig plexiglas
Afmeting doosje: 147 x 35 x 19 mm
Gewicht opener met doosje: 105 gr   
Artikelnummer: 93.04   
Prijs € 8,95/stuk inclusief plexiglas doosje (af Ubachsberg)
Zie verder bij "bestellingen".

De Coutale kan zonder meerkosten aan een (wijn)bestelling worden toegevoegd of in Ubachsberg worden afgehaald. En hij kan worden verstuurd als brievenbuspakketje .

Andere Coutale modellen/uitvoeringen

  • Coutale l'Original blauw in kartonnen hoesje Artikelnr. 93.04: € 7,75 
  • Coutale l'Original bordeauxrood Artikelnr. 93.02: € 7,75; en met doosje 93.01: € 8,95
  • Coutale le Prestige Bois: Artikelnr. 93.05: € 17,50; en met doosje 93.06 € 18,75.
  • Coutale le Pocket Inox/rvs: Artikelnr. 93.07 € 14,50; en met doosje 93.08 € 15,75. 
  • Transparant, plexiglas doosje voor Coutale openers: Artikelnr. 93.09: € 1,50.
Afbeelding
afbeelding le Coutale Sommelier blauw met plexiglas doosje