Nieuws

De lekkerste omfietswijnen 2019 - Nicolaas Klei - Uitgeverij Podium

7 omfietswijnen en 2 in de toplijsten

Op 30 oktober 2018 verscheen de opvolger van de Omfietswijngids: DE LEKKERSTE OMFIETSWIJNEN 2019. De bekende wijnschrijver Nicolaas Klei koos de allerlekkerste wijnen en de beste kwaliteit voor de prijs van de kleinste wijnwinkel tot de grootste supermarkt. In totaal selecteerde hij 378 omfietswijnen; wijnen waarvan hij zegt "daar moet je nou echt eens voor omfietsen".

De onderstaande wijnen zijn "onze" omfietswijnen 2019.

Wit
Luxuria brut nature, Somontano, Bodegas Alodia "toplijstwijn"
2017 Viña Vadina (Macabeo) wit, Cariñena, Bodegas Manuel Moneva e Hijos "toplijstwijn"
2017 Zapadorado Verdejo, Rueda, Bodegas & Viñedos Rueda Perez
Rood
2015 Arribes de Vettonia Crianza, Arribes, Bodegas Arribes del Duero
2015 Arribes de Vettonia Roble, Arribes, Bodegas Arribes del Duero
2017 Marsilea M bobal, Valencia, Eco, Bodegas Marsilea,
2017 Viña Vadina rood, Cariñena, Bodegas Manuel Moneva e Hijos

De Luxuria brut nature staat bij de beste mousserende wijnen; de witte Viña Vadina tussen de beste witte Spaanse wijnen.

Om deze publicatie met de lezers te vieren geven wij tegen inlevering van de bon achterin het boek een korting op geselecteerde omfietswijnen als u de moeite neemt om er voor om te fietsen.

Omfietsen door het Heuvelland kan een genoegen op zich zijn. Ubachsberg ligt bergop als een eiland op een heuvel in het land van Kalk (Kunradersteen) en op de route van bekende klassieke wielerrondes zoals de Amstel Gold Race.
Is deze klim op de fiets teveel van het goede voor u om wijnen te komen afhalen, dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.