Bestellen

Wijn bestellen

U kunt telefonisch, schriftelijk, mondeling of via e-mail wijn bestellen.

Informatie
Voor vragen, adviezen, prijsopgaven en bestellingen kunt u op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en verder op afspraak terecht in Ubachsberg. U kunt ook via e-mail, schriftelijk, telefonisch of deze website contact opnemen.

Prijzen
Consumentenprijzen zijn per fles in euro's inclusief BTW, exclusief eventuele bezorgkosten, exclusief speciale verpakkingen. Alle prijzen en aantallen zijn onder voorbehoud van typefouten en zolang de voorraad strekt.
Tenzij anders vermeld worden de wijnen geleverd in 0,75 liter flessen, olijfolie in een 0,5 liter fles. Chocolade in tabletten van 125 gram.

Bestellingen
Bestellingen kunnen via e-mail, mondeling, schriftelijk, telefonisch en via deze website (zie contact) worden gedaan.
Na ontvangst van uw bestelling wordt deze door ons aan u gefactureerd. Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven kunnen de door u bestelde wijnen worden verzonden.

Leveringen
Leveringen geschieden volgens afspraak.
Leveringen franco aan huis in Nederland vanaf 24 flessen per bestelling (m.u.v. de Waddeneilanden) op één adres. Voor kleinere bestellingen brengen wij u een deel van de bezorgkosten in rekening.
Bestellingen kunnen ook op afspraak in Ubachsberg worden afgehaald.
Bij afhalen in Ubachsberg verlenen wij een afhaalkorting als u de wijnen per verpakkingseenheid (6 of 12 flessen) koopt en contant betaalt.

Bezorging
Binnen onze regio leveren wij de wijnen meestal zelf af. Buiten de regio levert een vervoerder de wijnen af. Wij maken daarvoor zo goed mogelijke afspraken met u en de vervoerder. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van breuk of manco, dan dient dit op de afleverbon vermeld te worden en meteen aan Adrienne van Gils te worden doorgegeven, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.