Bestellen

Wijn bestellen

U kunt telefonisch, schriftelijk, mondeling of via e-mail wijn bestellen.

Informatie
Voor vragen, adviezen, prijsopgaven en bestellingen kunt u op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur én verder op afspraak terecht in Ubachsberg. Daarnaast kunt U via e-mail of via het formulier (zie link "contact') op deze website contact opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. Wij zijn zoveel mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar, soms ook later. Mochten wij uw gesprek (even) niet kunnen aannemen, dan bellen wij u z.s.m. terug.

Prijzen
Vermelde of opgegeven consumentenprijzen gelden per fles, in euro's, inclusief BTW, inclusief bezorgkosten bij bestellingen vanaf 24 flessen op één adres. Bij bestellingen tot 24 flessen vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten ad € 6,00. Alle prijzen en aantallen zijn onder voorbehoud van typefouten en zolang de voorraad strekt. Neemt u bij onduidelijkheden of voor een prijsopgave a.u.b. vrijblijvend contact met ons op. Tenzij anders vermeld worden de wijnen geleverd in flessen met 0,75 liter.

Bestellingen
Bestellingen kunnen via e-mail, mondeling, schriftelijk, telefonisch en via deze website (zie link "contact") worden gedaan. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze door ons bevestigd en aan u gefactureerd. Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven kunnen de door u bestelde wijnen worden verzonden of afgehaald.

Afhalen Ubachsberg
Kunt u de wijnen in Ubachsberg komen afhalen, dan kunt u elke gewenste hoeveelheid en combinatie meenemen. Komen vrijdag- of zaterdagmiddag (van 13.00 tot 17.00 uur) u niet gelegen, maakt u dan een afspraak voor een ander tijdstip dat u wél gelegen komt.
Bij afnames per verpakkingseenheid (6 of 12 flessen) bieden wij u bij afhalen in Ubachsberg bovendien een afhaalkorting en de mogelijkheid om contant te betalen aan.

Bezorging
Leveringen aan huis in Nederland geschieden volgens afspraak.
Binnen onze regio leveren wij de wijnen meestal zelf af. Daarvoor maken wij graag een afspraak met u. Voor afnames t/m 24 flessen buiten onze regio maken wij meestal gebruik van de diensten van de DPD in breukvrije dozen (voor 6-, 12 of 18 flessen). Bij aanmelding op dag 1 (voor 15.00 uur), wordt dag 2 afgehaald en dag 3 bij u (of op een ander adres) afgeleverd, onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Zo kunnen wij de gewenste afleverdag inplannen. Deze verzending is inclusief de predict-service en een handtekening voor ontvangst. De predict-service houdt in dat u op de dag van aflevering een bericht per e-mail of sms ontvangt met een aflevertijdvenster. Voor het doorgeven van uw e-mailadres of telefoonnummer aan de vervoerder hebben wij uw toestemming nodig.
Voor grotere afnames (vanaf 24 flessen) buiten onze regio verzoek ik u vriendelijk via e-mail of telefonisch contact op te nemen. De bestellingen die geen haast hebben leveren wij bij voorkeur zelf af. Wilt u de wijn binnen enkele dagen in huis hebben, dan kan de wijn door de DPD bezorgd worden in breukvrije verzenddozen (voor 6, 12 of 18 flessen).

Schade of manco
Wij maken zo goed mogelijke afspraken met u en de vervoerder. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van breuk of manco, dan verzoeken wij u dit op de afleverbon te vermelden en zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.