Bestellen

Wijn bestellen

U kunt telefonisch, schriftelijk, mondeling of via e-mail wijn bestellen.

Informatie
Voor vragen, adviezen, prijsopgaven en bestellingen kunt u op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur én verder op afspraak terecht in Ubachsberg. Daarnaast kunt U via e-mail of via het formulier (zie link "contact') op deze website contact opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. Wij zijn zoveel mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar, soms ook later. Mochten wij uw gesprek (even) niet kunnen aannemen, dan bellen wij u z.s.m. terug.

Prijzen
Consumentenprijzen gelden per fles, in euro's, inclusief BTW, inclusief bezorgkosten bij bestellingen vanaf 24 flessen op één adres. Bij bestellingen tot 24 flessen vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten ad € 6,00. Alle prijzen en aantallen zijn onder voorbehoud van typefouten en zolang de voorraad strekt. Neemt u bij onduidelijkheden of voor een prijsopgave a.u.b. vrijblijvend contact met ons op. Tenzij anders vermeld worden de wijnen geleverd in flessen met 0,75 liter.

Bestellingen
Bestellingen kunnen via e-mail, mondeling, schriftelijk, telefonisch en via deze website (zie link "contact") worden gedaan.
Na ontvangst van uw bestelling wordt deze door ons bevestigd en aan u gefactureerd. Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven kunnen de door u bestelde wijnen worden verzonden.

Leveringen
Leveringen aan huis in Nederland geschieden volgens afspraak.
Bestellingen kunnen ook op afspraak in Ubachsberg worden afgehaald.
Bij afhalen in Ubachsberg verlenen wij bij afnames per verpakkingseenheden (6 of 12 flessen) en contante- of vooruitbetaling een afhaalkorting.

Bezorging
Binnen onze regio leveren wij de wijnen meestal zelf af. Buiten de regio schakelen wij meestal een vervoerder in. Wij maken zo goed mogelijke afspraken met u en de vervoerder. Mocht er onverhoopt sprake zijn van breuk of manco, dan verzoeken wij u dit op de afleverbon te vermelden en zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.